Aanvraag

Me-doc

Gelegenheid

Lustrum

Aantal gasten:

300 personen

Locatie

Louwman Exclusive

Vorm

5 gangen diner & 5 feest amuses

Intro

Voor hun lustrum organiseerde Me-doc een exclusief feest op een geweldige locatie; tussen de auto’s van Louwman Exclusive te Utrecht. Ons werd gevraagd de gehele culinaire invulling van de avond te organiseren, zowel het diner als de hapjes bij tijdens het feest. Van Laar catering heeft de verzorging van de logistiek voor ons op zich genomen.

Wat hebben we gedaan

In de garage van Louwman Exclusive hebben wij een mobiele keuken geplaatst op de autolift. Ons keukenteam had dan ook een fantastische entree toen wij met keuken en al via de vloer de ruimte in gelift werden. Vanuit deze open keuken hebben wij een 5 gangen diner uitgeserveerd voor de 150 gasten. Het thema, goud en glitter, hebben wij verwerkt in het dessert.

De gehele locatie is na het diner omgebouwd tot een feestlocatie waar wij nog 150 extra gasten mochten verwelkomen. Tijdens het feest zijn er voor de in totaal 300 gasten nog diverse amuses rondgegaan met als afsluiter een 4 meter lange kaasplank met bijpassende chaquterie. Het was een fantastische avond!

Culinaire invulling

Diner

Zalm – Gamba
Coquilles – Citrus
Heilbot – Ossenstaart
Hertenhaas – Biet
Witte chocolade – Passievrucht

Avond Feest Bites

Olijf – Parmezaan – Tomaat
Eekhoorntjesbrood – Pancetta
Kalfsbitterbal – Mosterd
Steak tartaar – Eidooier
Macaron – Lavendel – Aceto Balsamico

Chef in huis bij u thuis!

Bent u geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact met ons op!