BINNENKORT EEN EVENT ORGANISEREN?

Nieuwsgierig geworden?
Neem contact op: 06-30399385 of vul het contact formulier in en wie weet staan wij binnenkort wel bij jullie in de keuken!

Kerkstraat 28
6655 KB Puiflijk
info@chefinhuis.nl
Thomas: 06 30 39 93 85
Erik: 06 41 42 55 00

  We raken verslaafd aan de Chef in huis, zelfs onze eigen meesterkok (Violet) al sinds 1969 voelt zich rechts ingehaald in haar eigen keuken. Ze komen deze maand voor de 5de keer dit jaar. Daarna wordt het afkicken! Onbegrijpelijk dat je deze MANNEN nog kunt boeken dit jaar. Haast u voor dit culinair festijn voor het te laat is. 5 Sterren is uiteraard een minimale waardering voor hun passie.

  Familie ScholtenWat een ervaring

  Vorige week hebben de beide chefs ons een onvergetelijk menu voorgeschoteld bij onze sfeervolle en kleinschalige bruiloft bij de Heerlijkheid in het Limburgse Vijlen. Het eten was voortreffelijk, waarbij ook aan de vegetarische gasten gedacht was. Iedereen heeft ontzettend genoten van het heerlijke 4 gangen diner en een week later hebben we het er nog steeds met elkaar over. Een dag die wij niet zullen vergeten en waar alles optimaal verlopen is, mede dankzij de chefs.

  Ronald DonsOriginele variatie

  Wij hebben een hele bijzondere avond gehad! Van A tot Z was alles perfect geregeld door echte vakmensen. We hebben met 13 personen fantastisch 5-gangen gegeten: originele gerechten met een unieke smaakbeleving en de opmaak als schilderijtjes. Een unieke avond, voor herhaling vatbaar.

  MT en directieleden van N.E.C. NijmegenKunst op je bord

  Ge-wel-dig! Echt een aanrader voor mensen die van heerlijk eten, goede service en een zorgeloze avond houden! Al met al ultiem genieten. Wat een fantastische gerechten!

  Jane van de WallGEWELDIG

  Fantastisch,
  het is een geweldige beleving.
  We waren met een kleine bezetting van 6 personen maar zo vol overgave en passie waarmee Thomas en Erik voor ons kookte, Ge-wel-dig

  Grtz Mariska Last,
  Arlette en Sabine en onze mannen.

  Mariska LastHet is een geweldige beleving

  Wat een feestje dat jullie in onze keuken hebben gekookt! Ontzettend lekker gegeten samen met 20 lieve familie & vrienden. Bij alle gerechten heerlijke wijnen geserveerd.
  Als het aan ons ligt zien we jullie graag nog eens terug! Nogmaals dank voor de onvergetelijke avond.

  Esther MolEen onvergetelijke avond

  Dit is een geweldige ervaring! Een smaak sensatie ten top! Waarom bestaan er nog restaurants met michelin-sterren als je " de chef in huis" kunt krijgen! Gastvrouw Dewi en gastheer Rob hadden geen betere keuze kunnen maken! Super bedankt

  J.C JanssenDankjewel Thomas en Erik