Thomas & Erik

CHEF IN HUIS

Gekookt op topniveau, het slagersvak beoefend, ervaring opgedaan in verschillende keukens en uiteindelijk samen het avontuur aangegaan: spelen met ingrediënten, creëren en streven naar een ultieme smaaksensatie, dat is wat we met Chef in huis doen.

Iedere keer opnieuw. Onze gasten geven we het gevoel alsof ze in een restaurant zitten. Lekker eten kan namelijk overal, maar het krijgt een extra dimensie als het geserveerd wordt waar jij dat wilt.

Schuif aan tafel en geniet van een compleet verzorgd diner op een door jouw gekozen locatie: met veel liefde en passie zorgen wij er samen met ons team voor dat jullie ultiem verrast en verwend worden. Volgende keer bij jou?

Op elke locatie

of lekker thuis

Wil je jouw gasten verrassen met een exclusieve avond?
Chef in Huis geeft je de luxe van een chef-kok in eigen keuken die de sterren van de hemel kookt, en dat waar jij maar wilt.

We vertalen jouw wensen naar een gastronomisch menu, begeleid met perfect passende wijnen. Gegarandeerd een culinaire ervaring die lang in jullie geheugen gegrift zal staan.

bekijk de mogelijkheden

Events

zakelijk ofwel privé

Bij Chef in Huis begrijpen we dat speciale momenten extra aandacht verdienen. Of het nu gaat om een verjaardag, gender reveal, jubileum, bruiloft of een geslaagd feest, wij zijn er om er iets bijzonders van te maken.
Samen met ons team zorgen we ervoor dat elk detail perfect wordt verzorgd, zodat jij en je gasten kunnen genieten zonder zorgen.

Heb je binnenkort een bijzondere gelegenheid, een speciaal moment of wil je gewoon iets unieks vieren? Chef in Huis neemt graag de volledige organisatie uit handen en zorgt voor een memorabel event dat past bij jouw visie en behoeften.

Na een uitgebreid overleg over je wensen en verwachtingen werken we graag samen met jou aan het totaalplaatje, zodat we een event kunnen creëren dat perfect past bij jouw visie en behoeften. Met aandacht voor elk detail zorgen we voor een onvergetelijke ervaring voor jou en je gasten.

Laat ons je culinaire dromen werkelijkheid maken!

bekijk onze verschillende projecten

Sommelier

op locatie

Een mooi en passend glas wijn maakt van ieder gerecht een ware belevenis.
Om uw diner compleet te maken, zoekt Christa Suvee onze eigen Sommelier aan huis, graag voor u de mooiste en lekkerste wijnen uit voor een complete  avond uit.

bekijk de mogelijkheden