Aanvraag

Bedrijfs-event

Gelegenheid

Bedrijfs-event en 40 jaar in dienst

Aantal gasten:

175 pers

Locatie

Lambertuskerk

Vorm

Foodstations

Intro

Swanenberg IJzergroep – Culinair Event op Maat

Voor Swanenberg IJzergroep organiseerden we, in samenwerking met Mireille van Gent, een smaakvol en sfeervol event. Chef in Huis verzorgde een totaalbeleving met diverse live cooking foodstations, waar topgerechten ter plekke werden bereid. Van culinaire invulling tot stijlvolle aankleding en gastvrije service: alles stond in het teken van kwaliteit, beleving en genieten.

Wat hebben we gedaan

Voor dit event verzorgden wij de volledige service en bediening, zodat de gasten optimaal konden genieten. We richtten meerdere foodstations in met live cooking, Vanuit de pastorie serveerden we een selectie van verrassende fingerfoods, gevolgd door een dessertproeverij als smaakvolle afsluiter.

Culinaire invulling

FINGERFOODS

buikspek – brioche – soja
paling – radijsjes – roomkaas – citroen
eitje – aardappel – asperge – pancetta
gemarineerde zalm – pommes dauphine – chorizo

Foodstation |.

steak tartaar – tomaat – piccalilly
**
slow cooked beef – ratatouille – jus – cepes
**
ravioli hoender – pastinaak – Parmezaan schuim

Foodstation ||.

burrata – watermeloen – tomaat – basilicum
**
tonijn – tom kha kai – grapefruit
**
kabeljauw – beurre blanc – asperge – knolselderij
**
gamba – bisque – chorizo – bospeen

MINI dessert

witte chocolade – roodfruit – basil
citroen – tropisch fruit – bastogne
chocolade – hazelnoot – caramel

Iets te organiseren?