Aanvraag
Bedrijfs-event
Gelegenheid
Bedrijfs-event en 40 jaar in dienst
Aantal gasten:
175 pers
Locatie
Lambertuskerk
Vorm
Foodstations
Aanvraag
Bedrijfs-event
Gelegenheid
Bedrijfs-event en 40 jaar in dienst
Aantal gasten:
175 pers
Locatie
Lambertuskerk
Vorm
Foodstations
Swanenberg IJzergroep – Culinair Event op Maat
Voor Swanenberg IJzergroep organiseerden we, in samenwerking met Mireille van Gent, een smaakvol en sfeervol event. Chef in Huis verzorgde een totaalbeleving met diverse live cooking foodstations, waar topgerechten ter plekke werden bereid. Van culinaire invulling tot stijlvolle aankleding en gastvrije service: alles stond in het teken van kwaliteit, beleving en genieten.
Voor dit event verzorgden wij de volledige service en bediening, zodat de gasten optimaal konden genieten. We richtten meerdere foodstations in met live cooking, Vanuit de pastorie serveerden we een selectie van verrassende fingerfoods, gevolgd door een dessertproeverij als smaakvolle afsluiter.
FINGERFOODS
buikspek – brioche – soja
paling – radijsjes – roomkaas – citroen
eitje – aardappel – asperge – pancetta
gemarineerde zalm – pommes dauphine – chorizo
Foodstation |.
steak tartaar – tomaat – piccalilly
**
slow cooked beef – ratatouille – jus – cepes
**
ravioli hoender – pastinaak – Parmezaan schuim
Foodstation ||.
burrata – watermeloen – tomaat – basilicum
**
tonijn – tom kha kai – grapefruit
**
kabeljauw – beurre blanc – asperge – knolselderij
**
gamba – bisque – chorizo – bospeen
MINI dessert
witte chocolade – roodfruit – basil
citroen – tropisch fruit – bastogne
chocolade – hazelnoot – caramel