Thuisdiner

Wil je jouw gasten verrassen met een exclusieve avond bij jou thuis? Chef in Huis geeft je de luxe van een chefkok in eigen keuken die de sterren van de hemel kookt. En dat in je eigen keuken. We vertalen jouw wensen naar een gastronomisch menu, begeleid met perfect passende wijnen. Gegarandeerd een culinaire ervaring die lang in jullie geheugen gegrift zal staan.

Walking Dinner

Een culinaire wandeling. Dat is een Walking Dinner in een notendop. Tijdens deze informele manier van dineren is er geen vaste plek aan tafel, maar is iedereen vrij om te staan waar hij wilt. Ondertussen passeren kleine, smaakvolle gerechten de revue terwijl jouw gasten op een ontspannen manier kunnen netwerken.

Wij schenken aandacht aan de details, jij schenkt aandacht aan de gasten.

Bruiloft

Liefde gaat door de maag. Daarom verdient jullie bruiloft voortreffelijk eten waar jullie harten sneller van gaan kloppen. Van intiem bruiloftsdiner tot luxe catering tijdens de borrel of het feest: wij ontzorgen van begin tot eind. Willen jullie het menu van jullie eerste date aan jullie gasten voorschotelen, of delen jullie de liefde voor bepaalde (seizoens)producten? Niets is onmogelijk, sterker nog: Chef in Huis houdt van een culinaire uitdaging!