Private Dining

Een restaurantwaardig diner in een ruimte die net zo gezellig is als thuis. Wie wil dat nu niet? Met Private Dining bij Chef in Huis geniet je van de lusten, maar niet van de lasten. Zie je het wel zitten om uit eten te gaan, maar wil je geen nummertje in het restaurant zijn? In onze sfeervolle en comfortabele private dining ruimte – met open keuken – genieten jij en je gasten van een geheel verzorgd privé diner.

Boek nu!

Bediening

Geef je een event van (iets groter) formaat? Dan zijn extra handen meer dan welkom. Chef in Huis heeft genoeg enthousiaste man (en vrouw) krachten achter de hand om jouw festiviteit culinair te ondersteunen. Onze ervaren crew zorgt ervoor dat jouw verjaardags-, receptie-, borrel-, diner-, bedrijfsevent of bruiloftsgasten niets tekortkomen.

Champagne Diner

We durven te zeggen dat niet veel mensen de luxe hebben gehad om high-end champagnes te proeven en zo te leren over de profielen van de verschillende soorten champagnes, omdat het gewoonweg te duur lijkt. In deze opzet, echter, zetten we het zo neer dat u diverse luxe bubbels: champagnes, champagne bieren, en champagne likeuren, kunt proeven, terwijl u ook nog eens heerlijk dineert en over de herkomst, de streek en het produceren van Champagne leert, voor de prijs van een luxe diner in een restaurant!

Naast de champagnes van Mike krijgt u ook een heerlijk 5 gangen diner geserveerd en een amuse door Erik en Thomas. U zult tijdens de avond ook leren sabreren (het op ceremoniële wijze openen van de champagnefles), waar u zelfs een oorkonde voor krijgt! Er zijn weinig dingen luxueuzer en plezieriger dan geweldige champagnes te drinken tijdens een waanzinnig diner.

Barista Bar

In samenwerking met Brinks CoffeeRoasters bieden wij u een uitgebreide barista setup met natuurlijk een profesionele barista!

Bij uw evenement krijgt u:
✻ Professionele en uitgebreide barista setup
✻ Professionele barista
✻ Vers gebrande koffie vanuit Brinks eigen branderij

Mogen we uw gasten, collega’s of bezoekers ook verwennen met de lekkerste koffie?

Champagne Boom

De sierlijke takken van de Champagneboom heten uw gasten van harte welkom met een flute sprankelijke Champagne! Een elegante boom van werkelijk hout pronkt bij de entree van uw evenement of bijeenkomst. Het Champagnemeisje reikt aan uw gasten een delicaat glas bubbels uit, waarbij zij de Champagne bijschenkt. Uiteraard ook te presenteren met een mooie Cava of een Prosecco, een Monte Scroppino of een geselecteerde cocktail.