Zakelijk

Culinair ondernemen

Organiseert u binnenkort een zakelijk evenement? Dan weet u natuurlijk dat niets zo belangrijk is voor een succesvolle dag als de aanwezigheid van een goede cateraar. Dit geldt voor feestelijke gelegenheden zoals een personeelsfeest, jubileum of een bedrijfsopening, maar uiteraard ook voor een vergadering of netwerkbijeenkomst.

Chef in Huis is de cateraar die u voor al uw zakelijke aangelegenheden kunt inschakelen. Met een tot in de puntjes verzorgde lunch, diner of walking dinner weet u de juiste toon op uw bijeenkomst te zetten. Uw gasten zullen dit zeer weten te waarderen!

Zakelijk genieten

Geef ons uw wensen door en wij nemen u al het werk uit handen. Chef in Huis zorgt voor een totaalplaatje: wij verzorgen de hapjes en/of gerechten, maar desgewenst natuurlijk ook de aankleding, de materialen en de bediening. Op die manier kunt u uw aandacht richten op wat echt belangrijk voor u is: uw zakelijke activiteiten. Chef in Huis komt graag naar u toe om uw gasten te laten genieten van de heerlijkste gerechten.

Neem vandaag nog contact met ons op