Referenties

Echt

geweldig dit

"Dit kan ik iedereen aanraden!"

mmmmm

wat een ervaring

We raken verslaafd aan de Chef in huis, zelfs onze eigen meesterkok (Violet) al sinds 1969 voelt zich rechts ingehaald in haar eigen keuken. Ze komen deze maand voor de 5de keer dit jaar. Daarna wordt het afkicken! Onbegrijpelijk dat je deze MANNEN nog kunt boeken dit jaar. Haast u voor dit culinair festijn voor het te laat is. 5 Sterren is uiteraard een minimale waardering voor hun passie.

Fam. Scholten te Bergharen

Orginele

variatie

Vorige week hebben de beide chefs ons een onvergetelijk menu voorgeschoteld bij onze sfeervolle en kleinschalige bruiloft bij de Heerlijkheid in het Limburgse Vijlen. Het eten was voortreffelijk, waarbij ook aan de vegetarische gasten gedacht was. Iedereen heeft ontzettend genoten van het heerlijke 4 gangen diner en een week later hebben we het er nog steeds met elkaar over. Een dag die wij niet zullen vergeten en waar alles optimaal verlopen is, mede dankzij de chefs.

Ronald Dons

Kunst

op je bord

Wij hebben een hele bijzondere avond gehad! Van A tot Z was alles perfect geregeld door echte vakmensen. We hebben met 13 personen fantastisch 5-gangen gegeten: originele gerechten met een unieke smaakbeleving en de opmaak als schilderijtjes. Een unieke avond, voor herhaling vatbaar.

Dank namens alle MT en directieleden van N.E.C. Nijmegen

Ervaar zelf ook…

 

VOLG ONS OOK OP FACEBOOK, TWITTER EN INSTAGRAM

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws of schrijf een leuke review over ons.