Over ons

Uniek

in de regio

Thomas

Karsten

Met bijna 10 jaar ervaring in de horeca weet Thomas wat nodig is om u een unieke belevenis te schenken. Thomas heeft ervaring opgedaan in enkele van de beste keukens van Nederland, waaronder 1-sterren restaurants O’Mundo in Wageningen, de Fuik in Aalst en bij restaurant de Leest in Vaassen. In Maas & Waal is hij bekend omdat hij chef-kok van de Korenmolen in Maasbommel is geweest. Hij weet met zijn creativiteit feilloos in te spelen op uw wensen en u zo een onvergetelijke avond te bezorgen met frisse en eigentijdse gerechten.

“Laat ons u een culinaire topavond bezorgen”

 


 

Erik

De Louw

Erik heeft zijn passie in de keuken gevonden na meer dan 10 jaar het slagersvak te hebben uitgeoefend. Hij was kok in de keuken bij Zout en Peper Catering en u kunt hem ook tegenkomen in de keuken van Gasterij de Arend in Winssen. Hij weet u te verrassen met unieke en zorgvuldig gekozen wijn-spijs combinaties. En natuurlijk weet hij met zijn achtergrond als slager het mooiste stukje vlees voor u te selecteren en ziet het als zijn persoonlijke uitdaging om u en uw gasten een uniek ervaring te bezorgen.

“Een avond die smaakt naar meer!”

Uw eigen chef in huis

Exclusieve happening

Chef in Huis maakt van uw gelegenheid een exclusieve happening, een blijvende herinnering waar u en uw gezelschap nog lang over zullen napraten. Dit verzorgen wij door u te laten beschikken over een Chef-kok in uw eigen huis. Uw eigen huis straalt persoonlijkheid uit en de ambiance waar u zich prettig bij voelt. Een vertrouwde omgeving die zich immers uitstekend leent om samen te zijn met familie en/of vrienden.

Alleen genieten

De Chef neemt u alles uit handen, denk hierbij aan het opdekken van de tafel, het serviesgoed, bestek, de vuile vaat en natuurlijk het bereiden van een exclusief diner. Hierdoor kunt u honderd procent van uw tijd aan uw gasten besteden. Bijkomend voordeel is dat u ook geen tijd en energie verliest tijdens de voorbereiding van het diner. Chef in Huis bezorgt u de ruimte om optimaal te genieten van de gezelligheid en het contact met uw gasten.

 

Volg ons ook op Facebook, Twitter en Instagram

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws of schrijf een leuke review over ons.