Thomas
Karsten
Met bijna 10 jaar ervaring in de horeca weet Thomas wat nodig is om u een unieke belevenis te schenken. Thomas heeft ervaring opgedaan in enkele van de beste keukens van Nederland, waaronder 1-sterren restaurants O’Mundo in Wageningen, de Fuik in Aalst en bij restaurant de Leest in Vaassen. In Maas & Waal is hij bekend omdat hij chef-kok van de Korenmolen in Maasbommel is geweest. Hij weet met zijn creativiteit feilloos in te spelen op uw wensen en u zo een onvergetelijke avond te bezorgen met frisse en eigentijdse gerechten.
“Laat ons u een culinaire topavond bezorgen”
Erik
De Louw
Erik heeft zijn passie in de keuken gevonden na meer dan 10 jaar het slagersvak te hebben uitgeoefend. Hij was kok in de keuken bij Zout en Peper Catering en u kunt hem ook tegenkomen in de keuken van Gasterij de Arend in Winssen. Hij weet u te verrassen met unieke en zorgvuldig gekozen wijn-spijs combinaties. En natuurlijk weet hij met zijn achtergrond als slager het mooiste stukje vlees voor u te selecteren en ziet het als zijn persoonlijke uitdaging om u en uw gasten een uniek ervaring te bezorgen.
“Een avond die smaakt naar meer!”