Culinair events

Culinair events

Lekker maar vooral ook goed eten staat steeds vaker in de spotlights. Gezond, verantwoord en smaakvol, dat is tegenwoordig de norm. En dat is dan ook precies waar Chef in huis voor staat! Chef in huis is uw ideale partner voor het organiseren van een culinair event.

Van ons kunt u topkwaliteit verwachten. Topkwaliteit wat betreft de gerechten en hapjes en natuurlijk kunt u ervan op aan gaan dat dit ook geldt voor de aankleding van uw culinaire event. Laat ons vandaag nog weten wat u in gedachten heeft en wij denken graag met u mee.

Walking dinner

Bij een walking dinner hebben uw gasten geen vaste zitplaats, maar kunnen zij zowel zittend als staand van het diner genieten. Doordat er geen toegewezen plaatsen zijn, ontstaat er als vanzelf een ongedwongen sfeer. Onze ervaring is, dat mensen hierdoor veel meer met anderen in gesprek komen en het feest of uw bijeenkomst niet onderbroken wordt door een lange zit aan tafel. Dit maakt een walking dinner dan ook geschikt voor vrijwel iedere gelegenheid.

Vraag vandaag nog een offerte aan!

 

 

Bruiloft

Gaat u trouwen? Gefeliciteerd! Bij zo’n mooie dag hoort natuurlijk een perfecte aankleding, of u het nu groots viert of juist kiest voor een intieme setting met enkele gasten. U wilt dat uw bruiloft de dag van uw leven wordt en Chef in Huis gaat daarvoor zorgen.

Wanneer u Chef in Huis inschakelt voor de culinaire omlijsting van uw bruiloft zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Niet alleen op culinair niveau maar ook voor het volledige verloop van uw feest. Zo regelen wij de bediening en kunt u ons ook vragen om te fungeren als partymanager. Op die manier weet u zeker dat uw bruiloft de mooiste dag van uw leven wordt.

Vraag vandaag nog een offerte aan!

 

Luxe catering

Chef in Huis is de perfecte partij voor het verzorgen van een luxe catering voor uw feest, bruiloft, festival of zakelijke bijeenkomst.

Laat ons uw luxe catering verzorgen en u zult een onuitwisbare indruk maken op uw gasten. Niet in de laatste plaats door de verrassende gerechten en hapjes, maar ook door de vele extra mogelijkheden die Chef in Huis u nog te bieden heeft. Zo kunnen wij uw gasten bijvoorbeeld ook verrassen met een life cooking demonstratie waarbij wij terplekke enkele bijzondere gerechten bereiden.

Vraag vandaag nog een offerte aan!

 

 

Private dining

Wanneer u op zoek bent naar een locatie voor uw feest of privé diner wilt u vaak de intimiteit van een woonkamer en het gemak van een restaurant. Wel de sfeer, maar niet de zorgen. Chef in Huis is er dan ook trots op dat wij u een dergelijke ambiance kunnen bieden. In onze sfeervolle en comfortabele private dining ruimte met open keuken kunnen u en uw gasten namelijk komen genieten van een geheel verzorgd privé diner.

Wilt u meer weten over de talloze mogelijkheden die Chef in Huis u met een private dining te bieden heeft?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie.